avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... schimbarea retelei de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

schimbarea retelei de telefonie

Plecarea dintr-o retea in alta , pastrand nr de telefon mai este posibil?
Cel mai recent răspuns: mihaiddx , utilizator 07:58, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Se numeste portare. Adresati-va companiei la care doriti portarea. Dar trebuie sa fiti la zi cu plata facturilor la compania la care sunteti in prezent.
Va multumesc. Concluzia este ca acest operator incerca cu toate mijloacele sa tine clientii in retea, iar serviciile inclusiv operatorii de la relatii cu clentii sunt sub orice critica.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Despagubiri incetare contract gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna! am o situatie neplacuta cu cei de la RTC. in nov. 2013 am prelungit contractul pentru 3 servicii RTC (voce+net+tv). Nu am beneficiat de luni gratuite ... (vezi toată discuția)
Abonament voce nelimitat - cu limite AlexUnderADS AlexUnderADS Buna seara! Am facut recent un abonament cu minute nelimitate in retelele nationale la un operator de telefonie si am sunat de pe acel numar undeva intre 10 ... (vezi toată discuția)