avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligații angajator în timpul plății stimulentului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligații angajator în timpul plății stimulentului de inserție

Bună ziua dacă sunt în plata stimulent are voie sa ma dea afara în perioadă de proba eu lucrand la aceasta firma din noiembrie? Și au voie sa de dea afara dacă șeful nu este în tara?
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 19 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.25 alin.1 lit.b din OUG 111/2010, este interzis angajatorului sa dispună încetarea raporturilor de munca in cazul salariatei care se află în plata stimulentului de inserție prevăzut la art.7.

Interdicția nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii.
Și cum pot sa îmi apar dreptul dak ei continua demersul de afi concediat în acesta situație?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta in instanta decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi ... (vezi toată discuția)
Concediere Dfg9 Dfg9 Sunt in insertie pina in 05.2020. Angajatorul ma demis conform art 65 si 66 din legea 53/2003. Are voie sa ma concedieze fiind in insertie ? conform OUG nr ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz Cosmina-Corina Cosmina-Corina Bună ziua. Sunt în perioada de preaviz, dar în același timp timp și în stimulent de inerție. Angajatorul poate să mă dea afară în această ... (vezi toată discuția)