avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tardivitate- calcul termen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tardivitate- calcul termen

Buna ziua,
as avea mare nevoie de ajutor la calculul unui termen: mai exact as vrea sa stiu cand expira termenul de 30 de zile precizat in dreptul muncii pentru comunicarea deciziilor, avand in vedere ca decizia cu pricina a fost comunicata la data de 30.09.2009.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: @ndreea , utilizator 20:19, 21 Noiembrie 2009
Nicoleta,
Termenele prevazute de art.268 alin.1 C.mun. sunt termenele in care angajatorul trebuie sa emita decizia de sanctionare ... termenul de comunicare al unei astfel de decizii este de 5 zile calendaristice de la data emiterii (alin.3 al aceluiasi articol).

De aceea, am facut precizarea mai sus sa nu se confunde aceste termene cel de comunicare si cel de contestare in instanta .:) ... intr-adevar, calculul acestora se face dupa art.101 C.proc.civ.
Aveti dreptate, m-am exprimat gresit. Scuze pt mesajul neclar.
Era vorba de termenul in care se poate contesta decizia comunicata.
Multumesc pt raspunsuri, imi sunt de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen emitere decizie concediere nemesisnmm nemesisnmm Buna seara! As dori un raspuns daca se poate pentru un termen in care a fost emisa o decizie de concediere.In data de 19.07.2010 persoana care a primit ... (vezi toată discuția)
Termen de contestatie Krissia . Krissia . Termenul de contestatie pt o sanctiune disciplinara este de 30 zile calendaristice de la data la care i-a fost comunicata salariatului decizia de sanctionare. ... (vezi toată discuția)
Calcularea termenelor handsu handsu Ce aplicatiune practica are termenul de 15 zile , de expl.? Conform art. 101 alin.1 Cod procedura civila nu intra in socoteala [b]nici ziua in care a ... (vezi toată discuția)