avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal?

Sunt salariat bugetar. in functie didactic auxiliar si am spor de stabilitate de 15% pe fluturasul de salariu din programul EDUSAL,iar din programul REVISAL a fost sters.Este normal si legal? Dupa cum stiu sporurile cu caracter permanent sunt luate in calcul la stabilirea punctului de pensie,iar eu mai am 2 ani pana la iesirea la pensie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 19 Februarie 2019
Si daca a fost sters din Revisal, poate apare in D112.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu a fost sters in baza unui act legal ci s-a considerat de catre responsabilul resurse umane ca ar fi introdus in salariul de baza.Daca ar fi asa,atunci ar fi trebuit sa dispara si din programul de salarii EDUSAL
Salariul de baza nu cuprinde sporuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)
Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)