Buna ziua. Va cer ajutorul in urmatoarea situatie:
- in partea aII-a a CF la Inscrieri privitoare la proprietate scrie: 1/1 parte asupra caselor, cumparare, aut. 1000/2000, Inch. nr. ..../2000, numele .. - 1/1 parte teren cu titlu de cumparare[n baza sentintei civile-Decizie civila nr. .../2008, inch. nr. .../2009
- in partea aIII-a a CF la inscrieri privitoare la sarcini: drept de superficie asupra terenului, inch. nr... /2000.
Mai jos scrie ca acest CF nu este valabil la incheierea actelor autentificate de notarul public.
Intrebarea este: aceasta persoana este proprietar sau nu? Sau este proprietar pe ceva? Va rog sa-mi dati un raspuns daca se poate, deoarece aceasta persoana m-a actionat in judecata precum ca i-am incalcat proprietatea cu vreo 40 mp, cu toate ca gardul este al sau si este acolo de peste 40 de ani. Aici este vorba de rautate. Cu toate ca eu i-am spus ca eu am in plus acest teren de cca. 40 mp. eu am cadastral el nu are nici cadastral, contract nici intabulare. Va multumesc.
Ba da.
Dar daca ati scris exact ca in extras, este proprietar pe toata cota din case, toata cota din teren in baza unei hot.si drept de superficie in baza a nu se stie ce.
Carta funciara
tasso
Buna ziua, am un extras de carta funciara unde scrie 1689/6431 parte teren cu titlu de cumparare, asta ce inseamna? Va multumesc frumos. (vezi toată discuția)