avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NERESPECTAREA CONTRACTELOR DE MUNCĂ DIN GERMANA ȘI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NERESPECTAREA CONTRACTELOR DE MUNCĂ DIN GERMANA ȘI NUMĂR DE TELEFON DE LA ZOLL DIN GERMANA.

Bună ziua aș dori un număr de telefon de la Zoll din Germania ca să îi ajut:pe soțul meu și pe vărul soțului meu. Aceștia sunt deja în Germania, lucrează într-o fabrică de mezeluri (ambalare și etichetare la bandă) unde nu respectă contractele de muncă, nu respectă programul de lucru Și nici nu respectă salariile.le-a spus în felul următor: că se lucrează doar 8 ore pe zi de fapt se lucrează 10-12 ore pe zi în 3 schimburi Și salariile sunt de 1300 de euro de fapt salariile sunt de 1000 de euro.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 19 Februarie 2019
Vedeti acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Reclamatii patron germania Radu1986 Radu1986 Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni (vezi toată discuția)
Programul lucru 12/24 fara 48 DoamnaVeta DoamnaVeta Buna ziua, Sunt o femeie simpla de la tara si asi dori sa ma ajutati cu o problema ce o avem la noi in fabrica si credeti-ma ca avem aceasta problema de mult ... (vezi toată discuția)