Buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate sa ma indrumati.
Sunt locatara unui bloc,stau la parter si aproape in fiecare saptamana imi iese canalizarea in casa...am adus oameni de la canalizare si mi au spus ca ar trebui sa mi sparga in casa ( tin sa precizez ca blocul este foarte vechi,neavand beci) doamna de la asociatie a spus ca strange bani doar ptr spargere si schimbatul tevii restul reparatiilor ar trebui sa le suport eu ptr ca este apartamentul meu si nu mi se pare corect sa mi sparg in casa si sa mi achit singura cheltuielile.
Daca acea canalizare este comuna pentru toti proprietarii, legal si corect este sa contribuie toti la reparatie,
Daca aveti posibilitatea ar fi bine sa va faceti canalizare separata pentru a nu mai avea probleme.
As dori sa mi fac canalizare separata dar nu as vrea sa fiu data in judecata ptr asta...mi o zis domnu care o venit sa mi desfunde canalizarea, ca as putea sa mi fac ptr ca sunt la parter si canalul ii chiar in fata geamului..distanta nu i mare.
Se pot gasi variante de catre un meserias priceput. Daca pentru canalizare separata aveti anumite dubii (dvs stiti cum sunt oamenii si cum este situatia in teren), mai aveti posibilitatea de a monta o clapeta unisens. Totusi, cea mai sigura este canalizarea separata.
Daca instalatia care genereaza refularea reprezinta parte comuna costurile aferente interventiei de reparatie se repartizeaza tuturor proprietarilor functie de cota indiviza
Canalizare
mfior
Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data ... (vezi toată discuția)