s-a implinit termenul de reabilitare juecatoreasca am formulat actiune dar am constatat ca s-au prescris intre timp chetuielile de judecata la care am fost obligat catre stat ,oare m-a mai pot reabilita,ce ma sfatuiti.
multumesc
Sigur!Reabilitarea se va produce obligatoriu!:D
Faptul ca s-a prescris plata cheltuielilor de judecata este un avantaj. In acest fel nu mai aveti de plata nimic!
=D>
Da, odata ce s-a scurs termenul de prescriptie privind plata cheltuielilor de judecata , condamnatul e exonerat de plata acestora ,si , pe cale de consecinta, poate opera reabilitarea , indiferent ca e judecatoreasca sau de drept.
Eu nu prea sunt de acord cu asta.
Se poate acorda reabilitarea daca condamnatul nu s-a sustras cu rea-credinta de la plata cheltuielilor.
Faptul ca a asteptat sa intervina prescriptia nu prea e cu "buna-credinta".
Asa ca instanta, poate constata ca nu si-a indeplinit obligatiile.
Subscriu celor precizate de GabrielaA. Daca se dovedeste ca nu a platit cheltuielile de judecata din rea credinta, asteptand ca acestea sa se prescrie nu va fi realibitat....
Despre reabilitare
moksy
Buna ziua!Sotul meu a fost condamnat in 2006 la doi ani cu executare din care a facut un an si patru luni iar in februarie 2008 a fost eliberat.Acum vrea sa se ... (vezi toată discuția)