avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Codul muncii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Codul muncii

Conform art. 148 din Codul muncii, angajatul are obligatia sa-si ia 10 zile consecutive din concediul anual de odihna?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 06:58, 21 Februarie 2019
Articolul 148
(...)
(5) În cazul în care programarea concediilor se face fracționat, angajatorul este obligat să stabilească programarea astfel încât fiecare salariat să efectueze într-un an calendaristic cel puțin 10 zile lucrătoare de concediu neîntrerupt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea celor 10 zile de concediu de odihna nataliaptw nataliaptw Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca, in cazul planificarii fractionate a concediilor de odihna, angajatul este obligat sa isi ia 10 zile de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu limitate Eastboy Eastboy As avea si eu nevoie de ajutor. Angajatorul are dreptul sa-ti limiteze zilele de concediu? Spre exemplu eu am solicitat 8 zile de concediu si mi s-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna DorinG DorinG Buna seara! Am si eu o intrebare legata de concediul de odihna. Am de luat 5 zile de concediu programate deja, 4 dintre ele sunt consecutive iar una separat. ... (vezi toată discuția)