Cum pot dezbate succesiunea dupa mama care a decedat in 2010 si intampin urmatorea dificultate: nu am hotararea de divort a parintilor si nici nu se mai gaseste in arhiva judecatoriei?
2.nu este trecuta nici pe certificatul de nastere al mamei, cum se proceda
3.mama a mai fost recasatorita, dar dupa divortul de al doilea sot si-a pastrat numele
4.Am avut o copie a acelei hotarari de divort dupa tata pe care am depus-o la dosarul dezbaterii succesorale dupa tata. Am solicitat o copie a ei si d-na notar mi-a raspuns ca arhiva se pastreaza 10 ani dupa care se topeste.
Mentionez ca eu sunt singura la parinti si ca mama a facut partajul dupa divortul de al doilea sot.
Buna ziua, daca stiti in ce sector/oras a avut ultimul domiciciliu cand mama s-a casatorit prima data. Incercati la casa de casatorii sa scoateti un duplicat daca nu aveti certificatul de casatorie al mamei. Pe baza lui si a certificatului de nastere( toate datele pe care le puteti obtine). Incercati la InfoNot in baza lor de date, contra cost va pot oferii informatii daca au. Intotdeauna sa aveti cel putin doua copii dupa absolut orice act. Incercati intai asa si de acolo cu informatiile primite usor, usor....Bafta! Oricum cei de la judecatorie trebuie sa aibe transcrierea din sala de judecata, sa poata "reconstrui" hotararea. Eu tocmai ce am "reconstuit" una si acum merge pe calea legala, judecator, etc...eu nefiind parte in dosar.
Mostenire
mayacrisan
Buna
as dori sa aflu actele necesare pentru a dovedi calitatea de mostenitor dupa mama mea : sunt o femeie divortata, eu am toate actelede stare civila, dar ... (vezi toată discuția)