avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma poate ajuta cineva,cu un răspuns ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma poate ajuta cineva,cu un răspuns ?

Buna unchiul meu a primit astăzi o citație prin care este chemat în instanță în calitate de martor în dosarul cu obiectul:abandonul de familie art 378 NCP el fiind foarte bătrân și bolnav nu s-ar putea prezenta ,ceea ce în citație spune că pentru neprezenta va fi făcut un mandat de aducere .
Doresc să spun că fiul lui e divorțat și copilul e in creșterea mamei după divorț avand custodie comuna dar ea locuiește înca in casa fiului lui ,așa a hotărât el ca e mai bine pentru copil ,atâta timp cât el nu locuiește în România și nu și-au refăcut viețile nici unul .
Doamna nu muncește iar toate cheltuielile casei ale ei și ale copilului sunt făcute de către fiul unchiului meu ... Întrebarea mea este cum s-a ajuns la această citație, este posibil ca Doamna ,fosta sotie sa îl fi dat în judecată pe fiul lui pentru abandon familiar iar unchiul sa fie chemat că martor? Mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
Madalina29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:04, 20 Februarie 2019
Fiul lui nu a platit pensia alimentara si fosta i-a facut plangere penala.
Acum a fost trimis in instanta.
Despre unchiul...ar fi bine sa faca o hartie sa mentioneze ca e batran si bolnav si nu se poate prezenta si sa o depuna la dosar, prin instanta. Are datele pe citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate tutelara stefan1978 stefan1978 Buna seara,am o intrebare in legatura cu aceasta institutie daca ii pot spune asa.Sunt in divort cu sotia mea,avem un baiat in varsta de 7 ani,in luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Plecat la muncă în belgia, divorțat în lipsă. ce ar trebui să facă? Dogi Dogi Buna seara,am un prieten care este plecat in Belgia la munca,nu munceste cu acte,munceste cu ziua.Intre timp sotia a bagat divort s a pronuntat divortul,el nu ... (vezi toată discuția)
Curatela persoana adulta nicolle2 nicolle2 Buza seara.Va expun urmatoarea situatie cu care ma confrunt. Un unchi de 85 de ani are un fiu care prezinta anumit probleme psihice fara a fi dovedite prin ... (vezi toată discuția)