Buna unchiul meu a primit astăzi o citație prin care este chemat în instanță în calitate de martor în dosarul cu obiectul:abandonul de familie art 378 NCP el fiind foarte bătrân și bolnav nu s-ar putea prezenta ,ceea ce în citație spune că pentru neprezenta va fi făcut un mandat de aducere .
Doresc să spun că fiul lui e divorțat și copilul e in creșterea mamei după divorț avand custodie comuna dar ea locuiește înca in casa fiului lui ,așa a hotărât el ca e mai bine pentru copil ,atâta timp cât el nu locuiește în România și nu și-au refăcut viețile nici unul .
Doamna nu muncește iar toate cheltuielile casei ale ei și ale copilului sunt făcute de către fiul unchiului meu ... Întrebarea mea este cum s-a ajuns la această citație, este posibil ca Doamna ,fosta sotie sa îl fi dat în judecată pe fiul lui pentru abandon familiar iar unchiul sa fie chemat că martor? Mulțumesc !
Fiul lui nu a platit pensia alimentara si fosta i-a facut plangere penala.
Acum a fost trimis in instanta.
Despre unchiul...ar fi bine sa faca o hartie sa mentioneze ca e batran si bolnav si nu se poate prezenta si sa o depuna la dosar, prin instanta. Are datele pe citatie.
Autoritate tutelara
stefan1978
Buna seara,am o intrebare in legatura cu aceasta institutie daca ii pot spune asa.Sunt in divort cu sotia mea,avem un baiat in varsta de 7 ani,in luna iunie am ... (vezi toată discuția)