avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua

am lucrat 1 an si 3 luni,9 luni am stat in somaj,iar de 2 luni am un job part-time.intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.nu am intrerupere pe cartea de munca si sunt insarcinata de o luna.va multumesc
Cel mai recent răspuns: danapaval , utilizator 21:45, 19 Noiembrie 2009
Da, veti beneficia de indemnizatie.
multumesc mult pt raspuns
Sarcina usoara si copil sanatos.
multumesc. ai un baietel superb.sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa te bucuri de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil ralucamladin ralucamladin Buna , Am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma cu contract pe perioada determinata pana in 19.06.2010, dupa ce m-am angajat am aflat ... (vezi toată discuția)
Concediere in graviditate RuxandraV RuxandraV Buna ziua, Sunt noua pe acest forum si am ajuns aici pentru ca am nevoie de ajutor. La sfarsitul lunii martie, mi s-a pus in vedere sa plec de la locul meu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil paraschivoiuliliana paraschivoiuliliana Buna ziua, Am nascut in 6 decembrie 2007 un baietel si am beneficiat de indemnizatie crestere copil doi ani . In 05.decembrie 2009 am reinceput serviciul pana ... (vezi toată discuția)