avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva IUGTC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva IUGTC

Am lucrat la IUGTC Craiova în perioada 1980÷1981. Unde pot găsi arhiva pentru grupa a doua de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 18 Ianuarie 2023
Luati legatura cu aceasta societate
[ link extern ] /
Am lucrat la C.M.C.I.B,I.U.G.T.C.Brăila,in anii1985-1987,și ași vrea adeverința de vechime și sporuri ,cum pot gasi arhiva,acestei societăti,vă mulțumesc!
Bună seara,
Am lucrat la IUGTC Craiova în perioada 1974-1984 . Unde ma pot interesa pentru a găsi o adeverință care sa dovedească ca am lucrat în acea perioada la societatea respectiva ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu aceasta societate
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea ... Maria Blindu Maria Blindu Buna ziua. Va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea de munca a tatalui meu? A lucrat la IUGTC CRAIOVA. (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma intereseaza unde pot gasi arhiva sma peris in vederea ... Alina M Ilie Alina M Ilie Buna ziua! Ma intereseaza unde pot gasi arhiva SMA Peris in vederea obtinerii unei adeverinte pentru perioada lucrata 1971-1974. As vrea sa obtin o adeverinta ... (vezi toată discuția)