avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediu de odihnă pt perioada de suspendare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediu de odihnă pt perioada de suspendare araportului de serviciu

Un functionar public care si-a suspendat raportul de serviciu pt. interese personale pe trei luni, are dreptul la concediu de odihnă pt aceste trei luni sau numai pt. cele noua luni rămase din an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai pentru cele 9 luni de zile ramase ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare raport serviciu pe o perioada mai mica de o luna elftsaftica elftsaftica Buna ziua , Am un salariat care doreste sa faca o cerere de suspendare a raportului de serviciu pe o perioada de 6 zile. Aceasta perioada este considerata ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata editaama editaama un functionar public cu o vechime de 11 ani in administratie poate avea concediu fara plata ca in invatamant timp de un an, sau de mai putin? este ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)