avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contabilitate ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contabilitate ONG

buna ziua.am un ong.contabilul poate presta servicii de contabilitate printr-un contract de voluntariat?multumesc
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:08, 25 Februarie 2019
Da, puteti sa incheiati cu el un contract de voluntariat prin care sa va ajute sa va tineti evidenta contabila lunara, sa va depuna declaratiile din timpul anului si sa va intocmeasca si sa semneze bilantul contabil anual al ong.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Da, legea permite, totul esta sa nu aiba vreo interdictie sau limitare sau conditionare specifica din interiorul profesiei, asa cum au avocatii ( carora legislatia specifica le conditioneaza prestarea de servicii pro bono de obtinerea aprobarii decanului baroului). Nu stiu sa existe asemenea limitari....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta mitzmi mitzmi Are un avocat permisiunea sa asiste \"pro bono\" un client (nu ma refer la asistenta gratuita). Daca da, in ce conditii, ce motivatie? Pare cumva \"suspect\"? ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat? phill thomas phill thomas Poate un contabil mai vechi , cu experienta dar fara autorizatie sa semneze un bilant contabil al unui ONG? Exista vreun articol din lege care specifica ... (vezi toată discuția)
Cenzor ong mihadari mihadari Am un ong.este stipulat in actul contitutiv si un cenzor desi avem 3 membrii fondatori.este obligatoriu sa avem si contabil?cenzorul poate munci cu contract de ... (vezi toată discuția)