avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... spor vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

spor vechime

in cartea de munca nu s-a trecut sporul de vechime din anii 1992 1993 1994 si din aceasta cauza nu s-a luat in cosiderare la calculul pensiei intreprinderea nu mai exista iar arhiva se gaseste la Casa de pensii din Rm valcea Am facut cerere sa=mi elibereze o adeverinta dar nu vor pe motiv ca au primit o adresa de la minister care le interzice asa ceva Verbal mi s=a spus ca nu pot sa elbereze adeverinta si apoi tot ei sa o foloseasca Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: bazavan veronica , utilizator 17:34, 21 Februarie 2019
Ii actionati in judecata ...
Va multumesc Cred ca este singura solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.se da urmatorea speta.in 1993 am plecat cu nota de ... daniel.Daniel daniel.Daniel Buna ziua.se da urmatorea speta.In 1993 am plecat cu nota de transfer din firma in firma B.In firma B transferul a fost operat dupa un an si jumatate.Asa au ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pensie suplimentara 1980-1989 ContSters370286 ContSters370286 Buna ziua, Ce se poate face legal daca am depistat unde este arhiva unui vechi loc de munca, dar de eliberarea adeverintelor in vederea pensionarii se ocupa ... (vezi toată discuția)
Refuz adeverinta salarii brute / solutie rapida morarugeo morarugeo Buna ziua , Ma adresez utilizatorilor avocatnet cu o problema relativ simpla dar careia nu-i vad o solutie rapida. Unchiul meu ce are peste 90 de ani , ... (vezi toată discuția)