avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare produs cumparat de la o persoana fizica.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare produs cumparat de la o persoana fizica.

Cum se poate cumpara pe firma o componenta folosita de calculator de pe un sit de vanzari atunci cand vazatorul este persoana fizica?
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ambra0 , utilizator 00:12, 23 Februarie 2019
Chiar nu stie nici un contabil cum trebuie procedat? Un contract scris intre parti ( persoana fizica in clitate de vanzator si administratorul firmei) ar putea fi inregistrat in contabilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie bun de la firma care ulterior a intrat in insolventa flory_a42 flory_a42 In 2010 am cumparat un automobil de la o firma care dupa 4 luni de la data vanzarii automobilului intra in insolventa . In acest moment sunt actionata in ... (vezi toată discuția)
Firma ionescu_ady ionescu_ady buna ziua la multi ani pt toate doamnele,domnisoarele si mamele intrebarea mea: vreau sa cumpar o firma catv si net firma functioneaza ce trebue sa stiu ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoana fizica alicia_8877 alicia_8877 as dori sa stiu daca firma ce ma are pe mine ca asociat unic poate sa cumpere de la mine ca persoana fizica diferite bunuri folosite apoi in activitati de ... (vezi toată discuția)