avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare persoana cu handicap avand asistent ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare persoana cu handicap avand asistent personal

Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap cu asistent personal si locuiesc cu parintii. Tatal meu poate beneficia de un loc de parcare gratuit langa blocul in care locuim? Mentionez ca mama este asistentul meu personal si nu detine permis de conducere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 22 Februarie 2019
Adresati-va DGASPC din zona in care locuiti.
Pot beneficia de loc de parcare special alocat persoanelor cu dizabilitati numai solicitantii care cumulativ detin decizie/certifiat de incadrare in grad de handicap si sunt proprietari vehicul pentru care solicita loc parcare
In conditiile in care tatal dv nu este beneficiar decizie/certificat de incadrare in grad de
handicap,automat nu poate beneficia de alocare loc parcare pentru persoane cu handicap
Referitor la acordare loc parcare persoane cu handicap cu titlu gratuit ,este un drept prevazut de disp L nr 448/2006 dar in multe localitati ,edilii interesati de atragerea de fonduri la buget au inteles sa acorde locuri parcare persoane cu handicap cu plata integrala ca restul solicitantilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o intrebare: din toamna s-a inceput marcarea locurilor ... RamonaVM RamonaVM Buna seara! Am o intrebare: Din toamna s-a inceput marcarea locurilor de parcare la blocul in care locuiesc. Am depus cererea si actele, mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)