avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Desemnarea lichidatorului in vederea radierii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Desemnarea lichidatorului in vederea radierii asociatiei este facuta exclusiv de catre instanta, sau putem si noi propune instantei un lichidator (varianta mai ieftina) la momentul aprobarii dizolvarii asociatiei?

Desemnarea lichidatorului in vederea radierii asociatiei este facuta exclusiv de catre instanta, sau putem si noi propune instantei un lichidator (varianta mai ieftina) la momentul aprobarii dizolvarii asociatiei?
Este vorba de catre catre o asociatie cu toate "actele" la zi, fara active, fara activitate si pentru care costul dizolvarii este foarte important. Inteleg ca lichidarea este obligatorie pentru radierea asociatie. Exista si alte variante de radiere a unei asociatii? Va multumuesc anticipat pentru toate solutiile primite.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:51, 22 Februarie 2019
Da, puteti propune dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl ela_ranete ela_ranete am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea? Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate andex andex Buna ziua, Asociatul unic a semnat o hotarare AGA in care s-a mentionat revocarea administratorului, descarcarea de gestiune si dizolvarea societatii. Au ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)