Desemnarea lichidatorului in vederea radierii asociatiei este facuta exclusiv de catre instanta, sau putem si noi propune instantei un lichidator (varianta mai ieftina) la momentul aprobarii dizolvarii asociatiei?
Desemnarea lichidatorului in vederea radierii asociatiei este facuta exclusiv de catre instanta, sau putem si noi propune instantei un lichidator (varianta mai ieftina) la momentul aprobarii dizolvarii asociatiei?
Este vorba de catre catre o asociatie cu toate "actele" la zi, fara active, fara activitate si pentru care costul dizolvarii este foarte important. Inteleg ca lichidarea este obligatorie pentru radierea asociatie. Exista si alte variante de radiere a unei asociatii? Va multumuesc anticipat pentru toate solutiile primite.
Radiere srl
ela_ranete
am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea?
Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate
andex
Buna ziua,
Asociatul unic a semnat o hotarare AGA in care s-a mentionat revocarea administratorului, descarcarea de gestiune si dizolvarea societatii.
Au ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl
alext
Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator.
Eu sunt asociat unic si administrator.
Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)