Buna seara, intrebarea mea e daca Radet-ul intra in faliment Asociatiile ce sunt restante si au semnat un p.v intre parti pe anumita suma lunara pana la stingerea datoriei .. ce se va intampla..?. Asociatiile ce detin creante catre ei se sting sau...
Multumesc de raspuns asa am spus si eu...dar daca intra in faliment cui se platesc creantele???...tinand cont ca societatea care o preia ...preia de la 0... societatea ce a intrat in faliment creantele societatii se sting... dar cei ce detin creante catre societatea ce a dat faliment sunt buni de plata....??
Multumesc de raspuns asa am spus si eu...dar daca intra in faliment cui se platesc creantele???...tinand cont ca societatea care o preia ...preia de la 0... societatea ce a intrat in faliment creantele societatii se sting... dar cei ce detin creante catre societatea ce a dat faliment sunt buni de plata....??
Faliment radet
giotto_2016
Buna ziua!
Imi poate explica cineva, ce se intampla cu asociatiile de proprietati si alte institutii (scoli, spitale etc) cu datorii la RADET, in situatia ... (vezi toată discuția)