Buna ziua,
Intrucat am revenit la serviciu dupa 7 luni si as mai putea beneficia, conform legii, de indemnizatia pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani, beneficiez de program redus. Intrebarea mea este daca in cazul in care tatal copilului va intra in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani, urmand ca el sa fie cel ce va beneficia de indemnizatie, eu voi mai putea avea program redus de lucru? Contractul colectiv de munca aplicabil in cadrul companiei este cel la nivel national, care precizeaza in Cap.2 Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite.. De aici, mie nu imi este clar ca daca tatal intra in concediu, eu nu mai pot beneficia de reducerea normei de lucru. Ma puteti ajuta cu o clarificare, va rog? Multumesc!
Avand in vedere ca nu se face nici o referire expresa la faptul ca daca tatal intra in cic mama nu mai poate beneficia de reducerea programului , inseamna ca se poate. deci chiar daca tatal a intrat in cic dvs beneficiati de reducerea programului pentru ca "banuiesc" #-o ca tatal nu va avea cum sa alapteze natural copilul.
Si eu cred ca este posibil. Legea nu face distinctie intre cazurile ca cel postat de Oana 34 si atunci nu vad de ce ne-am chinui s-o facem noi?:rolleyes:
In calitate de mama intoarsa la munca inainte de implinirea celor 2 ani, beneficiati de rducerea cu 2 ore a programului de lucru, indiferent ce face tatal.;)
Articolul din CCMN la care faceti referire este din anul 1990 (preluat din legislatia dinainte de '89) cand mama beneficia numai de concediu prenatal si postnatal. La acea data nu exista OUG 148 care a fost emisa in anul 2005. Acel art. din CCMN si OUG trebuiau puse de acord pentru a elimina eventuale interpretari ce se pot naste in desfasurarea relatiilor de munca. Literar din text reiese ca salariatul are acest drept dar din punct de vedere al derularii raporturilor de munca cu buna credinta am rezerve.
Articolul la care fac referire este din contractul colectiv de munca la nivel national in vigoare. Pana la urma, cred ca ramane tot la nivel de angajator, oricat am interpreta.
Cic pentru tata
ingereasa
Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:
De curand m-am intors la serviciu din concediu crestere copil (copilul are acum 7 luni) si ... (vezi toată discuția)