avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce drepturi au politistii locali de a te amenda ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce drepturi au politistii locali de a te amenda ?

Am parcat pentru o urgenta langa o farmacie , la aproximativ 10 metri de o trecere de pietoni. Am revenit imediat, timp in care asa-zisii politisti locali mi-au fotografiat masina (inclusiv pe sotia mea ,care era in masina) si am luat 2 puncte penalizare cu avertisment! Este corect? Nu stiu!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:46, 23 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dvs. considerati ca nu este corect, contestati PV-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie politia de sectie jean66 jean66 Buna ziua, am urmatoarea problema : am fost amendat de un politist de la o sectie de politie de cartier pentru viraj la stanga pe linie dubla continua. ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal necordare prioritate pieton grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Citind pe acest forum despre intimplarile nefericite care le au unii soferi cu organele de politie, m-am hotarit sa prezint si eu problema mea, in ... (vezi toată discuția)