Ce pot face daca fostul sot nu achita pensie alimentara regulat poate sa achite dupa 2-3 luni daca ii spun eu si atunci cu greu le pune am apelat la executorul care e dosarul si mi s-a spus ca pot sami schimb si dosarul ca nimeni nul va obliga sa plateasca lunar nici macar nu stiu este o data limita pina cind trebuie sa intirzie fostul sot cu neachitarea
Multumesc eu am fost la executor dar nu mia spus nimic sa scriu doar ia sunat lyi ca trebuie sa achite pe 3 luni pensie alimentara iar parintii lui sau dus si au pus doar pe o luna si cam atit ce pot face in asa caz ca daca am fost ei deja au inceput sa ma ameninte ca imi iau fetele ca ei scriu plingere ca vin cu asistentul social ei cred ca daca ei imi spun ceva eu imediat trebuie sa fac incearca sami dicteze ce sa fac eu
Noi iarna asta neam mutat la casa noastra si inca merge reparatiepe afara si mai sunt lukruri kare din iarna au ramas asa kum erau pamintul care sa scos materialele care au ramas ar putea fi o problema pentru mine cind vine asistentul social cu politistul de sector la control si in general cum trebuie sa fie mai bine pentru mine in caz de acest control ca sa nam probleme
Juridic
Doinita1991
Buna ziua spunetimi va rog ce pot face in cazul cind fostii socri permanent au pretentii la mine permanent incearca sami controleze orice fac akasa la mine ba ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
gicuta68
buna.sunt divortata de sase ani am doi copii si nu am primit nici un ban de la fostul sot deoarece el nu are decit 100 lei pe luna ajutor social.Datorita unui ... (vezi toată discuția)