Sunt titular de contract la RCS-RDS , iar la incheierea contractului am avut inclus in abonament si digi film (film now), iar zilele acestea am observat ca acest canal nu mai este inclus in grila de programe, si ca este contracost . Este corect din partea celor de la RCS-RDS sa faca aceste modificari daca la momentul semnarii contractului acest post tv a fost inclus in abonament?
Am gasit un act aditional efectuat la schimbarea adresei in care se specifica tipul de abonament , iar in acel act aditional apare tip serviciu. Digi Tv Cablu , Tip/Abonament este bifat digital si Film now . de aceea sunt un pic intrigata de acest aspect si am cerut o parere aici.
Aveti tot dreptul sa sistat plata abonamentului si sa reziliati . Eu asa am procedat cand nu m-au multumit serviciile si tratamentul lor.
Dansii se sprijina pe clauze abuzive care NU, nu SUNT LEGALE, nu stau in picioare , ei neavand prejudicii la incheierea abonamentului , daca isi primesc Echpaementele in stare buna. ORice reduceri la pret la luni gratuite, calculate per luna , le platesc , si la revedere, aceasta este dpdv legal, pentur ca ei cu CHICIHITELE astea agata clienti, NU SEMNA pentur TELEFONAE si alte bonusuri, pe astea nu le iau inapoi daca sunt folosite
Aveti tot dreptul sa sistat plata abonamentului si sa reziliati . Eu asa am procedat cand nu m-au multumit serviciile si tratamentul lor.
Dansii se sprijina pe clauze abuzive care NU, nu SUNT LEGALE, nu stau in picioare , ei neavand prejudicii la incheierea abonamentului , daca isi primesc Echpaementele in stare buna. ORice reduceri la pret la luni gratuite, calculate per luna , le platesc , si la revedere, aceasta este dpdv legal, pentur ca ei cu CHICIHITELE astea agata clienti, NU SEMNA pentur TELEFONAE si alte bonusuri, pe astea nu le iau inapoi daca sunt folosite