avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune apartament închiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune apartament închiriat

Buna ziua, am inchiriat in luna noiembrie un apartament pentru fetita mea de 17 ani. Fetita a adus in apartament animale de companie care au provocat anumite daune. Eu am convenit sa platesc daunele pe cale amiabila. Intrebarea mea este: cum se evaluează valoare daunelor? Mobila, parchet laminat, etc. Proprietarul poate cere orice suma dorește sau trebuie sa justifice sumele cerute. Spre exemplu pentru un pat care a costat 1000 de lei, acesta poate cere 4000 de lei? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 24 Februarie 2019
Incercati sa ajungeti la un acord. Sa conveniti asupra sumei datorate.. poate ii inlocuiti dvs bunurile., ca parchetul trebuie montat de cineva, mobila trebuie carata.. etc.
Copiul poate losui acolo in conditiile actuale si sa va angajati ca i le schimbati cand va pleca, ca poate mai aduce caini pana pleaca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muscata de caine. Raul1raul Raul1raul Buna ziua! Am detinut la mine pe proprietate un caine , ciobanesc de Asia centrala. Anul trecut fiind plecat din tara sa ocupat de caine concubina mea, care ... (vezi toată discuția)
Atacata de caine cu stapan liliannapopescu liliannapopescu buna ziua ,as dori sa aflu daca pot da in judecata stapanul cainelui..mentionez ca am fost atacat ,nu muscata dar in urma acestui incident mi am rupt piciorul ... (vezi toată discuția)
Caine lup a muscat un caine talie mica pe strada cozmoximo cozmoximo Buna ziua, am un caine lup neagresiv, a iesit pe strada in timp ce incercam sa ies pe poarta, in timp ce incercam sa il bag in curte, un alt caine al vecinului ... (vezi toată discuția)