avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioade lipsa in vechimea in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioade lipsa in vechimea in munca

Am primit decizia de pensionare si lipsesc 10 luni de vechime.
In perioada 2001,,,2002 lipsesc intermitent cate o luna, doua.
Nu am avut absente, firma a depus declaratiile. Cred ca atunci declaratiile se depuneau pe o discheta sau prin posta cu confirmare de primire.
De la ITM au spus c firma trebuie sa faca declaratii rectificative la ANAF ?!
Cum e mai bine sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 25 Februarie 2019
Nu la ANAF , ci la Casa de Pensii trebuie sa faca declaratii rectificative ....
Nu la ANAF , ci la Casa de Pensii trebuie sa faca declaratii rectificative ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere declaratie de asigurare lacsap lacsap Sunt persoana fizica autorizata si am incheiat o declaratie de asigurare cu Casa de Pensi in anul 2004,In luna martie 2015inplinesc 60 de anisi imi voi depune ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii de catre angajator brinzaru brinzaru Sunt angajat la o firma (firma aflata in insolventa momentan,in curand poate in faliment)iar in ultimii 2 ani nu s-au facut plati pentru contributii catre ... (vezi toată discuția)
Rectificativa cas 2005 dali_c dali_c Buna ziua, Un fost salariat mi-a cerut o discheta cu o declaratie rectificativa pt ianuarie 2005 deoarece nu figureaza in acea luna la pensii. Societatea a ... (vezi toată discuția)