avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Pot sa înscriu masina
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Pot sa înscriu masina

Bună ziua am luat un BMW x1 de la o firma mi-au făcut factura pe numele meu dar încă nu am primit chitanța de la primărie ca nu are datorie. Vânzarea mașini mi-a făcut-o un intermediar care este trecut în contract. Din iulie 2018 ma chinui sa o înscriu pe numele meu. Eu bani pe mașină i-am dat. Doamna a căruia este mașina nu mai răspunde la telefon și plus ca am găsit pe internet ca are un proces cu banca Transilvania din data de 20.06.2018 cu executare silita. Pot risca sa mi se ia mașina sau ce pot sa fac sa îmi înscriu sau sa îmi recuperez bani?
Cel mai recent răspuns: Lumy09 , utilizator 23:06, 25 Februarie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns al obiect este necesar sa furnizati date relevante
afirmati initial ca vehiculul a fost achizitionat de la persoana juridica si ulterior reveniti cu precizarea
Doamna a căruia este mașina nu mai răspunde la telefon

Concret cine este vamzatorul ?
Ce fel de document achizitie auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Daca vanzatorul face obiectul unui litigiu in instanta ,exista posibilitatea in cazul in care instanta dispune hotarare judecatoreasca definitiva favorabila creditorului ca bunurile in evidenta debitorului sa faca obiectul executarii silite
M
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Lumy09, utilizator
Sper sa fiu mai explicita și înțeleasă. Am cumpărat mașina din piață. Contractul de înstrăinare - dobândire este între mine și domnul Nelu E în care specifica și suma care i-am dat-o semnat în data de 31 iulie 2018. Actele mașini(proprietarul) sunt pe firma Di... Srl. Am primit o factura de la firma pe numele meu in data de 09 octombrie 2018 emis de doamna Iasmina H. Mai îmi trebuia foaia(chitanța) de la primărie precum ca are impozitele plătite și nu are datorii la stat, numai ca acuma nu mai răspunde la telefon doamna de la firma. Ce pot face în acest caz pentru a putea trece mașina pe numele meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto ACRACIUN ACRACIUN Am cumparat o masina de la un cetatean care la randul lui a cumparat-o de la firma unde lucra.Acesta a cumparat-o numai pentru a o revinde si nu a facut ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina dar , nu mi s-a dat nici un act ! mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumparat o masina dar , propietarul (firma) , nu mi-a dat nici un act (talon,CIV,factura,fiscal), masina o am dar , nu o pot folosi. Am trimis o scrisoare ... (vezi toată discuția)
Urmarire firma recuperare, datornicii sunt decedati milikutza milikutza Va rog foarte mult sa ma ajutati! Socrii mei au decedat in anul 2011 in ianuarie si respectiv septembrie. Ei locuiau cu chirie prin primarie, nu au avut ... (vezi toată discuția)