avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de concesionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de concesionare

se poate construi locuinta pe un teren concesionat,? multumesc
Cel mai recent răspuns: lumynyta , utilizator 16:24, 19 Noiembrie 2009
se poate construi locuinta pe un teren concesionat,? multumesc

Contractul de concesiune presupune folosinta si posesia asupra unui bun proprietate publica, pe o durata de maxim 49 de ani .Poate exista o constructie ,cu mentiunea ca acest contract care are ca obiect numai bunuri care fac parte din domeniul public e incheiat pe durata maxima precizata mai sus.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
mda, am uitat sa precizez ca contractul este pe o periodata de 49 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren concesionat lumynyta lumynyta buna ziua, pe un teren concesionat pe 49 ani se poate construi locuinta, poate ma ajuta cineva si imi da un rasp, multumesc (vezi toată discuția)
Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)