avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia la zi

Buna ziua!
As avea nevoie de niste sfaturi cu privire la o demisie. Sunt tehnician dentar si am azi mi-am exprimat intentia de a demisiona fata de seful meu care s-a enervat si mi-a cerut sa demisionez la zi, fara preaviz. Tin sa mentionez faptul ca am doua contracte de munca. Unlu prezinta o clazua in valaore de 10000 Eu in cazul in care imi dau demisia mai repede de implinirea termenului de 3 ani, iar unul nu prezinta aceasta clauza, dar la durata contractului de munca ambele figureaza ca fiind nedeterminata. Ce e de facut intr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: paul13andrei , utilizator 00:02, 27 Februarie 2019
Au același inteles...cererea de incetaee si demisia.
Multumesc
App., cu celalalt contract ce se va intampla daca dvs. nu va prea intelegeti cu angajatorul?
Eu cred ca doar unul dintre ele a fost inregistrat, cel fara clauza, celalalt care contine clauza cred ca a fost doar un obiect de manipulare. Oricum, omul a inceput sa trimita mesaje la clienti spunand ca nu sunt de incredere si ca nu mai fac parte din echipa firmei, iar acest lucru spune destule despre el. In fine, am trimis azi cerere de incetare a contractului prin posta asa cum m-ati sfatuit.

Ionut.ion a scris:

App., cu celalalt contract ce se va intampla daca dvs. nu va prea intelegeti cu angajatorul?

Inteleg...
Dacă intr.o perioada rezonabilă de timp, sa zicem o săptămână, nu raspunde, nu comunica deloc cu dvs. va puteti adresa ITM.ului judetean in care sa povestiti cele întâmplate si sa.i intrebati daca mai figuranți cu vreun contract de munca la firma aceasta.
Sa nu uitati sa va cereti si adeverința de vechime, nu se stie cand va v.a trebui... si, daca nu vrea sa o elibereze, va adresati ITM.

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de crestere copil dwinter dwinter Buna ziua, Din februarie anul curent sunt in concediu de crestere copil cu contractul suspendat. Firma a angajat in locul meu o persoana cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie - fara preaviz dar cu acordul angajatorului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Sunt angajata la o firma si doresc sa-mi dau demisia fara preaviz dar cu acordul angajatorului. In cazul in care angajatorul va dori sa stau in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca prin demisie pacanele pacanele Buna ziua, Am o intrebare legata de demisie fara preaviz: as vrea incetarea contractului cu actualul angajator prin demisie cu preaviz 20 de zile. Angajator ... (vezi toată discuția)