avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala

Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar stang in septembrie 2017. M-am operat in oct 2017 dupa care am urmat tratament: chmioterapie, radioterapie,hormonoterapie (in curs). Pe 15 ianuarie 2019 am sferit o histerectomie totala cu anexe. Am o vechime de aprox 17 ani. Va rog sa ma ajutati daca e posibil cu un calcul privind pensia.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:18, 26 Februarie 2019
Nu se poate da un astfel de raspuns.
Se stie doar ca nu poate fi mai putin de 640 de lei(indemnizatia minima pentru p;ensionari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)
Trecere din gradul iii in gradul ii de invaliditate OanaStancu OanaStancu Din 2005 pana in 2009 am fost incadrata in gradul 3 de pensie medicala cu diagnosticul de depresie recurenta cu sindrom paranoic iar din septembrie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie ... Lala1977 Lala1977 Buna seara ! Pensia invaliditate gradul 3 este considerata indemnizatie sociala?Mentionez ca am lucrat 16 ani si 7 zile ( 2006_ 2022,, si ceva zile si in 2002) ... (vezi toată discuția)