avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,
daca casa este intabulata si totul este in regula pe mama mea si eu impreuna cu sotul meu vrem sa facem o mansarda trecuta pe numele meu, in cazul unui divort sotul va avea parte din toata casa sau strict din mansarda?
Cel mai recent răspuns: Dianna0512 , utilizator 23:08, 2 Iunie 2020
Mama trăieşte. E vorba despre ce s-ar putea intampla in viitor ca sa stiu cum ar fi cel mai bine. In momentul in care, totul devine o mostenire, ma refer toata casa, in caz de divort, sotul are parte din tot ce mostenesc eu sau strict partea pe care o facem împreună?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cumparat fara inscrierea sotiei in acte ursu67 ursu67 Buna ziua , as dori sa cumpar pe numele meu un teren mic langa casa si ma intereseaza daca sotia ar avea drepturi asupra lui in caz de divort . Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Mostenire angtatiana angtatiana Ce drept la mostenire am eu si copilul din prima casatorie, asupra proprietatii sotului meu, dupa moartea lui. Casa si terenurile sunt pe numele soacrei mele, ... (vezi toată discuția)
Impartire casa intre frati Anonymous23 Anonymous23 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: sunt ultimul fiu (din 7 frati) care impreuna cu mama si unul dintre frati am ramas la casa parinteasca. Succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)