avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de instanta

cat ar trebui sa dureze pana ce se aproba un recurs.mi s a respins ccererea de eliberare conditionata la judecatoria sector 4 si am facut recurs la tmb
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:21, 19 Noiembrie 2009
Procedura cai de atac recursul nu prevede aprobare,eventual admitere.
Nu este general valabil ca admiterea cererii sa conduca si la hotarare favorabila dvs
In situatia in care a-ti declarat in termen legal recurs impotriva instantei de fond,cererea dvs si dosarul vor fi inaintate esalonului superior ,care va dispune termen de judecata care va fi comunicat la locul dvs de detentie
Nu poate dura foarte mult pana la judecarea recursului.
Incercati sa va angajati avocat daca vreti si sa va creasca sansele.
Evident daca ati avut o purtare buna, etc.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E nevoie de avocat la eliberarea conditionata? anush17 anush17 pentru eliberarea conditionata trebuie sa ai tu avocat sau se da din oficiu? Cum este cel mai indicat? (vezi toată discuția)
Intampinare in cinci zile ! michael12 michael12 Peste aproximativ doua saptamani se va desfasura prima infatisare la procesul de divort pe care la inaintat sotia mea si as dori sa stiu ce este si de ce ... (vezi toată discuția)
Cum se face un recurs? denied denied O cunostinta a depus cerere de eliberare conditionata dar cererea a fost respinsa (din niste motive ciudate, cam de neinteles) si doreste sa faca recurs. A ... (vezi toată discuția)