avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copertina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copertina

Stau la casa si as dori sa-mi construiesc o copertina simpla fara fundatie, din lemn, lipita de casa mea, sub care sa-mi tin masina.. Care este regimul de distanta si de inaltime fata de casa vecinului si daca am nevoie de acordul lui (in care din cazuri) si deasemenea daca am nevoie de autorizatie de construire ? Aceste reglementari tin doar de codul civil si/sau si de hotariri de consiliu local ( care pot diferi de la o localitate la alta) ?
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:19, 28 Februarie 2019
Pai ce treaba aveti cu vecinul daca lipiti copertina de casa dvs?

Orice constructie chiar si in curtea proprie nu o poti face oricum si oriunde sau la orice distanta de casa vecinului......

Radu Pascal a scris:

Pai ce treaba aveti cu vecinul daca lipiti copertina de casa dvs?

Pt anumite constructii ,,usoare,, ( copertine, filigorii, gratare etc) ca in cazul dvs nu necesita avize
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
Pascal19, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie foisor din lemn mihais55 mihais55 Vreau sa construiesc un foisor din lemn. 1 La ce distanta de cladirea de pe proprietatea vecina se poate ridica daca aceasta este construita exact pana la ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Foisor fara autorizatie de construire Antik Antik Buna ziua , In sensul legii 50/1991 -foisorul , wc-ul si magazia sunt considerate constructii provizorii si necesita o autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)