avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda, Contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda, Contraventie

Vreau sa depun la judecatorie o contestatie a unei amenzi.Amenda este de 2000 Lei. Ce suma trebuie sa achit ( Taxe judiciare de timbru ) ?
Am gasit 2 variante 20 Lei sau 40 Lei...poate sa imi explice cineva suma corecta ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 22:21, 27 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa de timbru datorata pt contestarea unui pv de contravenție este în cuantum de 20 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc si la tribunal depun chitanta originala si pastez eu copia ?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
bukarest, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.Depuneti originalul la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa insoteasca o contestatie impotriva unei amenzi contraventionale? danaa1 danaa1 Doresc sa atac o amenda contraventie data de politist cu care nu sunt de acord. Termenul de contestatie este de 15 zile. La plangere (contestatie), ... (vezi toată discuția)
Notificare la contestatie amenda auto Cornel Morar Cornel Morar 1. Am primit amenda contraventionala auto pentru oprire interzisa si lipsa documente. Cuantum amenda 840 lei. 2. Am depus contestatie la PV de contraventie in ... (vezi toată discuția)
Cat este taxa de timbru pentru contestatie amenda auto? CristescuD CristescuD Am depus plangere contraventionala pentru amenda si ridicare auto si am primit de la judecatorie adresa pentru a achita taxa timbru in cuantum de 39,68 ron, in ... (vezi toată discuția)