avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit microintreprindere 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit microintreprindere 2010

Va rog frumos sa-mi spuneti daca in 2010 se va pastra impozitul pe microintreprindere si ce valoare procentuala va avea.#-o
Multumesc anticipat!
Cu stima,Gina V.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:52, 29 Ianuarie 2010
Din pacate pentru noi, am ajuns sa aflam ce ar trebui sa citim in reglementari legale, de la TV. Am aflat si eu azi (27.01.2010), ca ar fi ultima zi cand microintreprinderile trebuiau sa declare trecerea la impozitul pe profit.
:clapping: ieri seara (27.01.10) pe mfinante.ro s-a dat comunicat de presa in legatura cu aceasta. :rtfm:
se trece la impozit pe profit :sticktongue:
Am sunat acum la toate administratiile financiare din Bucuresti si Ilfov si trecerea se face automat de la micro la impozit profit
ok mihaela=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 3% sau 16% simonacontabila simonacontabila Buna ziua, Am o problema mai dificila. Am vorbit cu mai multi, dar nu m-au putut ajuta cu nici o lege ... Sper ca Dvs ma puteti ajuta. Un SRL ... (vezi toată discuția)
Impozit venit micro-ordin 34/2011 declaratie 010 Carmen Stoean Carmen Stoean Societatea a fost infiintata in 2002, a functionat ca microintreprindere si platit impozit pe venit, a inregistrat vectorul fiscal, declaratia 010 ca atare, a ... (vezi toată discuția)
Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)