avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! Pot folosi si chiar vinde o parte dintr-un teren pe care este un titlu gresit pe bunica adica bunica a murit in 1971 si titlul s-a emis la cererea unui copil a bunicii pe numele bunicii decedata fara a face succesiunea? Cererea facuta la primarie nu se gaseste ce e de facut.
Sunt 20 mostenitori pe 43 ari cum s-ar putea imparti ca sunt 2 loturi 29 si 14 ari. Fara succesiune pot folosi acel teren?
Cel mai recent răspuns: madriana57 , utilizator 18:04, 27 Februarie 2019
Fara succesiune, nu.
Multumesc! Daca nu se gaseste cererea depusa la primarie dupa care s-a emis titlul cum se poate emite alt titlu cu ce merg in instant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune madriana57 madriana57 Buna seara! Am vrut sa deschid succesiunea dupa bunica unde sunt mostenitori dupa ea 20 personane. Deoarece unii dintre mostenitori nu vor sa coopereze ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa îmi dați un sfat. exista un titlu de ... madriana57 madriana57 Bună ziua! Va rog sa îmi dați un sfat. Exista un titlu de proprietate pe numele bunici din 1998 ea fiind deceda în anul 1971. Succesiunea nu s-a făcut și ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Alex.Bot Alex.Bot Povestea este in felul urmator: Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)