Sunt chiriaș din anul 1986 într-o casă naționalizată, unde am locuit împreună cu mama până în anul 1992, după care m-am căsătorit și am locuit împreună cu soția într-un imobil din fondul proprietății de stat, pe care l-am cumpărat și ulterior lam vândut. Din 1997 am revenit pt a locuiți împreună cu soția și copii care sau născut în casa naționalizată în care am locuit anterior cu mama mea,(care a decedat ulterior, 2001), până înprezent. Fiul meu are în prezent 19 ani și doresc să îl trec titular de contract de închiriere pt a avea posibilitatea de a cumpăra pe viitor această locuință.
Vă rog să-mi spuneți dacă fiul meu are dreptul de a cumpăra această locuință?
Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.
Vă mulțumesc anticipat.
Trebuie vazute actele, situatia juridica a imobilului, precum si situatia familiei dvs., cine-a fost titularul contractului, samd. Aceste imobile nationalizate sunt cu cantec, adica nu se poate da pur si simplu un raspuns scurt si la obiect. Cel putin acesta este punctul meu de vedere.
Casa legea 10
ralucav54
Buna ziua!
Mama mea locuieste intr-o casa care a fost nationalizata. In anul 1997 a cumparat-o si este proprietar. In aceelasi imobil mai locuiesc inca 4 ... (vezi toată discuția)
Legea 112
ASIS de SIRIA
Va prezint urmatoarea situatie:casa nationalizata ,o gramada de ani chiriasi la stat.cand s-a dat legea s-au facut demersurile de cumparare de catre chiriasi ... (vezi toată discuția)