avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atributii presedinte asociatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atributii presedinte asociatie bloc

Presedintele unei asociatii de bloc cu 60 apartamente are dreptul sa fie si casier? In legea 196/2018 nu este stipulat ca ar avea dreptul sa incaseze.....
Cel mai recent răspuns: I0nutz83 , utilizator 12:25, 1 Martie 2019
Va rog, cei care ati spus ca nu are voie sa fie si presedinte si casier, sa dati exact articolele din Legea 196/2018 care ii interzic acest lucru presedintelui.

Nu disctuam despre ce e moral corect si ce ridica suspiciuni ci despre ce spune strict legea, adica pe ce articol din lege i se poate impune sa renunte la una din functii, cu atat mai mult cu cat respectivul are si girul AG.

Si va rog, nu scrieti sa caute, pentru ca eu unul am cautat si nu am gasit, dar poate mi-a scapat ceva sau am interpretat gresit vre-un articol de lege.

Altfel, sfatuim omul gresit.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi președintele asociației și casier? În condițiile ... Cixutz Cixutz [b]Poate fi președintele asociației de proprietari și casier? [/b] În condițiile legii 196/ 2018 poate fi președintele asociației și cel care ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu O asociatie de proprietari are hotararea adunarii generale de a pune presedintele sa se ocupe de toate problemele administrative, cu exceptia partii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii ... puimicc puimicc Buna ziua. Imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii de proprietari cu sub 10 apartamente este si administrator (legea 196/2018 ii permite ... (vezi toată discuția)