Soțul meu a trimis un colet prin fan curier. Doamna respectiva a refuzat sa ridice coletul ptr ca trb sa plătească 60 lei transportul. Inainte de toate doamna mi-a dat adresa unde locuiește mama ei sa trimită soțul. Coletul. Iar la 2 sapt spune ca nu trebuia sa îl trimit acolo ci la dansa acasă. Ne spunând acest lucru. Doamna respectiva a postat pe internet ca soțul fiind țepar ca nu ia trimis coletul. Deși noi avem dovezile ca a ajuns la ea dar a refuzat sa îl ridice. Soțul lucrează la blue air. Ia denegrat imaginea. Doamna respectiva a depus plângere la politie și compania blue air. Dar totuși noi avem dovezile precum doamna ne da o adresa greșit și dovada ca coletul a fost refuzat de ea. Ce putem face în aceasta situatie
A depus și soțul plângere la politie.
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cum nimic? Doamna a depus plângere la. Politie ca soțul ia dat teapa ca ia furat bani. Plângere la compania blue air care nu ii vad rostul ca el nu era în programul muncii când a trimis coletul? Faptul ca la făcut de rușine pe. Internet ca fura bani da tepe și ca fura pasageri în avion nu ia stricat imaginea? Ce treaba are viata privata cu locul de munca
Trebuie sa va aparati, atat in ceea ce priveste plangerea de la Blue Air cat si cea de la politie, altceva ce credeti ca puteti face....
Puteti face si dvs. plangere impotriva ei.
Întrebarea era: se mai poate face ceva?.. a zis ca a facut si ea plangere si S a aparat de acuzele aduse. Era interesată ce se mai poate face. A facut deja tot ce era de facut. Mai departe asteptam reacția autorităților. Nu Săriți degeaba pe mine dacă nu citiți cu atenție ce intreaba.
A facut plangere la politie....o alta plangere banuiesc.
Nu a precizat nimic despre faptul ca s-ar fi aparat in cazul plangerii depuse de persoana respectiva la Blue air... si nici in cazul plangerii depusa de aceasta la politie.
Formularea mea era: "trebuie sa va aparati atat in ceea ce priveste plangerea la Blue air...", vi se pare cumva ca m-am adresat dvs..?
Doamna, va sfatuiesc sa va aparati in cazul celor doua plangeri depuse impotriva sotului. (in cazul in care nu ati facut-o deja, pentru ca din primul mesaj nu se intelege asa ceva), pentru ca, daca nu o veti face, chiar daca sotul are dreptate, este posibil ca tot el sa fie gasit vinovat.
Dvs. vorbiti si despre denigrare, probabil va asteptati sa fiti sfatuita in sensul ca ar trebui sa chemati in judecata persoana respectiva pentru a-i solicita daune morale. Daunele morale se acorda destul de greu de instantele de judecata iar cuantumul lor atunci cand se acorda este destul de mic, prin urmare nu cred ca merita efortul in aceasta situatie.
Teapa pe okazii.ro
express24
Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro .
Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)