avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere

In urma cu 10 ani mi-am facut cu acte o Anexa gospodăreasca si m-am racordat la canalizarea fratelui meu ,suntem vecini ,avem si act la notar pentru racordare .Acum dupa 10 ani cei de la Apa Canal au descoperit ca nu platesc canalizare si ca nu am contract .Am contract numai apa potabila ,Sunt de acord sa platesc de acum canalizare ,dar ei vor sa platesc din urma volumul de apa de canal dar si sa platesc proiect ,Nu se prescrie
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 23:43, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va pot solicita contravaloarea serviciilor pe ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)
Plata canal si canal meteo. de vreo 2 ani platim canal si canal ... seriosuu seriosuu Plata canal si canal meteo. De vreo 2 ani platim canal si canal meteo, dar nu suntem racordati. Au fost cei de la apa somes si au constatat ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)