avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Daca s-a emis un titlu gresit adica s-a emis in 1998 pe numele bunicii ea fiind decdata in 1971. Cererea care a fost depusa la primarie in 1991 de unul din copii bunicii in numele tuturor copiilor nu se mai gaseste ce se poate face? Succesiunea urmeaza sa se dezbata in instanta pt ca nu vin toti mostenitorii pt.notar.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:57, 28 Februarie 2019
Cererea de la primarie este pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra imobilelor deținute de bunica. Pana acum trebuia sa va pună in posesie si sa fie emis si titlul. Dezbaterea succesorala dacă nu se poate face in fata notarului prin procedura grațioasă se face in fata instanței de judecata. Aveți nevoie de avocat. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune madriana57 madriana57 Buna seara! Am vrut sa deschid succesiunea dupa bunica unde sunt mostenitori dupa ea 20 personane. Deoarece unii dintre mostenitori nu vor sa coopereze ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa aproape 30 de ani btmariuss btmariuss in anul 1979 si 1980 bunicii mei au decedat. Mama mea nu a deschis succesiune in termen de 6 luni si nici pana in ziua de azi. Mama mea mai are trei surori , ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)