avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am fost angajata in Romania timp de 12 ani dupa care am plecat in strainatate unde am locuit 15 ani ! Acum m am intors si as vrea sa stiu daca as beneficia de somaj in vreun fel in tara ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 28 Februarie 2019
Nu beneficiati de somaj in tara ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi indemnizatia de somaj? elenaalinapopa elenaalinapopa Buna ziua....numele meu este Alina si as vrea sa va intreb daca exista posibilitatea de a primi indemnizatia de somaj. Incerc sa va dau detalii pentru a va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil gabyg gabyg Buna seara!Am si eu o mica nelamurire si sper sa ma ajutati:)...Urmeaza sa nasc zilele aceste.:dance3:Eu am fost plecata in Italia sa muncesc,intre timp am ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine indemnizatie de mamica balutagabriela balutagabriela Am o fosta angajata care a plecat in luna februarie dupa 2 ani si 10 luni de activitate continua.I-am incheiat contractul de munca cu art.55 lit b deoarece ... (vezi toată discuția)