avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Cod penal si drepturile omului
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Cod penal si drepturile omului

Buna ziua.Va rog frumos sa mi spuneti
daca pt doua condamnari in Italia se poate face "contopire" in Romania?Mentionez faptul ca pt presupusele fapte sotul meu nu a fost niciodata citat sau informat de condamnari.El ar fi facut faptele in 2007 si de atunci pana in prezent nu am avut cunostinta de vreun proces.Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
amalia79, utilizator
Cel mai recent răspuns: amalia79 , utilizator 17:06, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Se poate face.
Va multumesc.
Avand in vedere faptul ca sotul meu este deja extradat in Italia pt executarea pedepselor,care ar fi pasii de urmat.Mentionez ca din rechizitoriul primit in momentul extradarii reiese faptul ca faptele au avut legatura intre ele,dar condamnarile au fost facute pe fapte diferite.Revin si asupra faptului ca nu a fost citat niciodata si nu am avut cunostinta de nici un proces.E legal asa ceva dupa legile italiene?Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
amalia79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema delicata pentru familia noastră amalia79 amalia79 Buna ziua, Va contactez intr-o problema delicata pentru familia mea.Sotul meu a fost extradat in anul 2017 In Italia pentru executarea unei condamnari de ... (vezi toată discuția)
Drept penal amalia79 amalia79 Buna seara, Apelez la experiența dumneavoastră juridica cu speranta ca ma puteti consilia intr-o problema destul de delicata. Sotul meu este incarcerat ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)