avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema delicata pentru familia noastră
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema delicata pentru familia noastră

Buna ziua,

Va contactez intr-o problema delicata pentru familia mea.Sotul meu a fost extradat in anul 2017
In Italia pentru executarea unei condamnari de 4,4 ani pentru niste presupuse fapte comise de el in anul 2007.Ajuns in Italia,acestei condamnari de 4,4 ani i-au mai adaugat o condamnare de 3,8 ani pentru alte fapte comise in aceeasi perioada anului 2007.Procesele au durat de atunci din 2007 pana in 2018..Povestea e mai lunga,noi nu am fost citati sau notificati despre aceste procese sau hoatarari,ci ne-am trezit cu mandatul de extradare in 2017.Dar pe scurt,acum sotul meu a facut cerere si i s-a aprobat transferul in Romania.Ce poate face in tara pentru diminurea celor 8ani cumulati din adunarea celor doua condamnari?Se poate face in Romania o contopire a celor doua pedepse?Ce proceduri trebuie sa urmeze sotul meu?
In speranta unei colaborari astept cu interes raspunsul dvs.Va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
amalia79, utilizator
Cel mai recent răspuns: amalia79 , utilizator 20:26, 30 Iulie 2020
Buna seara!
Recunoasterea celor 2 hotarari, ceea ce cred ca s-a facut deja si contopirea lor potrivit concursului de infractiuni, adica, 4,4 ani + 1/3 din 3,8, daca intr-adevar sunt in concurs real.
Buna seara,
Pe sot inca nu l-au transferat in Romania,inca e in Penitenciar in Italia.Doar ce a primit hotararea de transfer,de aceea si vrem sa stim care sunt pasii de urmat si ce exact se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal amalia79 amalia79 Buna seara, Apelez la experiența dumneavoastră juridica cu speranta ca ma puteti consilia intr-o problema destul de delicata. Sotul meu este incarcerat ... (vezi toată discuția)
Cod penal si drepturile omului amalia79 amalia79 Buna ziua.Va rog frumos sa mi spuneti daca pt doua condamnari in Italia se poate face \"contopire\" in Romania?Mentionez faptul ca pt presupusele fapte sotul ... (vezi toată discuția)
Condamnari in străinătate amalia79 amalia79 Buna seara, Sotul meu a fost extradat in Italia pentru 2 condamnari emise de statul italian ,pentru niște fapte comise in 2007.Noi nu am avut cunostinta de ... (vezi toată discuția)