Buna seara,
Sotul meu a fost extradat in Italia pentru 2 condamnari emise de statul italian ,pentru niște fapte comise in 2007.Noi nu am avut cunostinta de existența vre-o unui proces acolo,nefiind vreo data citati sau notificati in acest sens.Sotul meu a acceptat extradarea in speranta ca isi ca putea clarifica situatia acolo.Dat fiind faptul ca su trecut deha doi ani si nimic din punct de vedere legal nu s-a clarificat acolo,as vrea sa stiu ce s-ar mai putea face din punct de vedere legal in România,daca sotul meu s-ar transfera in tara?Va multumesc anticipat.
In astfel de cazuri trebuia sa apelati la avocat roman atunci cand trebuia analizata solicitarea statului italian pentru ca orice solicitare se poate admite sau respinge.
In prezent, trebuie sa contactati un avocat din Italia ca sa verifice situatia din dosarul aflat acolo.
Este o problema de jurisdictie cu statul italian si acolo trebuie lamurita situatia juridica.
Statul roman nu mai are jurisdictie.
Drept penal
amalia79
Buna seara,
Apelez la experiența dumneavoastră juridica cu speranta ca ma puteti consilia intr-o problema destul de delicata.
Sotul meu este incarcerat ... (vezi toată discuția)