avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neieşirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neieşirea din indiviziune

Bună ziua!
După succesiune, noi, cei trei frați, nu am ieşit din indiviziune. Ne-am împărțit pământul în trei parcele, ne-am luat fiecare câte o parcelă, apoi, peste câțiva ani, fratele mai mare a hotărât să-şi vândă parcela, dar, fiind în indiviziune, a trebuit să semnăm toți, deci toți trei suntem vânzători, numai că banii i-a luat el (fiind parcela lui). Între timp el a decedat, şi noi, cei doi frați rămaşi în viață am hotărât şi noi să vindem. Numai că moştenitorii fratelui spun că ei nu ştiu că tatăl lor a vândut, deci vor 1/3 din ce ne-a rămas nouă. Avem martori pe cei cărora le-a vândut şi chiar pe cei care i-au lucrat pământul.
Întrebare: avem vreo şansă în instanță, din moment ce pe actele de vânzare ne-am pus toți semnătura? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:22, 1 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati semnat toti rezulta ca ati primit toti banii.
Mergeți cu actele la avocat ca sa discutați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neieşirea din indiviziune Selu Ion Selu Ion Bună ziua! După ce am făcut succesiunea, noi, cei trei frați, nu am ieşit din indiviziune. Ne-am împărțit terenul în trei parcele, şi fiecăruia i-a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)