avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... teren intravilan care nu este in posesie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

teren intravilan care nu este in posesie

cum intram in posesia terenului pe care este amplasata locuinta proprietate personala?
Cel mai recent răspuns: kmy28 , utilizator 14:19, 4 Martie 2019
Bună ziua,
Pentru dobândirea dreptului de proprietate asupra terenului aflat sub construcție, aveți la îndemână formularea unei acțiuni în instanță prin care să fie constatată uzucapiunea. Pentru mai multe detalii, putem discuta.
VA MULTUMESC! CU STIMA, C.B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noastra, terenul altcuiva ionutelena ionutelena Socrii mei au cumparat in anul 1983 o locuinta impreuna cu terenul aferent.In aceea perioada nu se dadea voie sa se treaca mai mult de 250mp in act(socrii ... (vezi toată discuția)
Hotarare care tine loc de act autentic vs actiune in constatare MorriganCrows MorriganCrows Buna ziua, Am nevoie si va multumesc anticipat pentru sugestiile, sfaturile voastre pentru urmatoarea situatie: Sotia supravietuitoare si copilul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune dupa succesiune Iooan Iooan Buna ziua, Detin o locuinta dobandita prin mostenire de la mama mea. Succesiunea a fost facuta in 2012, iar mama a murit in 2014. Pentru terenul din jurul ... (vezi toată discuția)