Buna ziua,
In luna august 2018 m-am angajat la o companie abia aparuta pe piata muncii si mi s-a promis ca voi primi o anumita suma de bani daca voi recomanda persoane(285euro/persoana) urmand sa primim acesti bani dupa ce angajatii vor face 3 luni in companie.,erau la inceput si aveau nevoie de oameni. Am recomandat 4 persoane care au primit oferta de munca in luna in august dar incepand din noiembrie,. In decembrie au anuntat ca se schimba sistemul de bonusare de la 285 euro la 100 euro.Am intrebat prin mesaj pe grupul comun daca se schimba si la noi pt a ma asigura , mi s-a raspuns ca nu ,pt persoanele deja recomandate vom primi tot 285 euro.Persoanele recomandate au facut 3 luni in companie iar eu in loc sa primesc 285x4(1140) ,am primit 100x4(nici 400 euro intregi ci 370) si mi s-a spus ca s-a schimbat procedura iar cand i-am trimis mesajul pus pe grup de catre ea nu stia ce sa mai zica. Daca nu se va solutiona problema ,ce este de facut?
Discriminare/concediere
Srb
Am urmatoarea situatie la firma: Mi s-a propus \\"tacit\\" prin acordarea unor bani demisia si eu m-am sfatuit cu familia ca este mai avantajos pentru mine sa ... (vezi toată discuția)