avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sumă poprită de către angajator dar nevirată ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sumă poprită de către angajator dar nevirată executorului

Buna ziua,nu stiu daca scriu intrebarea in locul potrivit si imi cer scuze pe această cale.
Am o poprire înființată în urma cu 1 an la un birou executoresc jud,toate bune plătit luna de luna de către angajator.Doar ca de 5 luni am schimbat locul de munca iar aici probleme si anume.
Salariul il încasez si pe card si in mâna,bonusurile nu sunt trecute în CIM.Luna de luna angajatorul imi opreste 33% pt poprire,dar încă nu a virat nicio suma către biroul unde am poprirea pe motiv că se plătesc comisioane daca pune luna de luna !
Ce as putea face ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:55, 3 Martie 2019
Asta e problema executorului care a pus poprirea. Se descurcă executorul cu terțul poprit, dacă nu-i convine poate cere în instanță validarea popririi.

În concluzie, nu-i treaba dvs. ce și cum virează angajatorul banii către executor.
Iti multumesc de răspunsul!
Dar totusi cum sa nu fie treaba mea,banii aceia care angajatorul mi-a oprit sunt totusi munca mea cum sa nu fie treaba mea .
5 luni de zile mi au fost opriți și nevirati către cn trb .
Daca tertul poprit nu isi indeplineste obligatiile prevazute de Codul De Procedura Civila, va fi amendat. Se poate solicita validarea, asa cum vi s-a comunicat. Aveti insa grija sa nu se adune penalitati. Discutati cu executorul si daca s-au adaugat penalitati, invederati si angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Biancamacovei Biancamacovei Buna ziua, In anul 2007, mama mea a contractat un credit pe numele meu. Nu a mai reusit sa plateasca ratele si nici nu m-a instiintat acest lucru, ramanand ... (vezi toată discuția)
Tert poprit-bun de plata?? ciprian nastase ciprian nastase Buna ziua! am o mare problema. Am o societate la care a lucrat numita x. acesteia, urmare neachitarii ratelor unui credit incheiat cufirma y, i s-a pus poprire ... (vezi toată discuția)