avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Constatare că faptic reintegrarea nu a avut loc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Constatare că faptic reintegrarea nu a avut loc

După o contestare a unui transfer nelegal curtea de apel Galați dispune reintegrarea,unitatea desface contractul de munca la unitatea la care am fost transferat,operează în cartea de munca reintegrarea și în aceiași zi îmi desface contractul de munca.cine trebuie sau cui mă adresez sa constate că faptic reintegrarea nu a avut loc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 3 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instantei de judecata : Tribunalului in raza caruia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea deciziei de concediere si repunerea in functia anterioara AdinaF AdinaF In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei decizii iubisbb iubisbb Buna ziua, As vrea sa va intreb care este instanta competenta pentru contestarea unei decizii de desfacere disciplinara a contractului individual de munca - ... (vezi toată discuția)
Un nou tip de conflict de munca dlumynyta dlumynyta Saptamana trecuta am fost convocata de seful meu la o sedinta si mi-a atras atentia ca a gasit c.v-ul meu pe un site de cautare a locurilor de munca si daca ... (vezi toată discuția)